Huiselijke plek voor oudere prikkelgevoelige mensen

We bieden een huiselijke, laagdrempelige plek voor oudere mensen die snel overprikkeld raken. Met spelletjes en oude muziek halen we herinneringen op en gaan we terug in de tijd. Ook gaan we regelmatig naar buiten, bijvoorbeeld voor een wandeling naar het winkelcentrum. Voor de mensen die wat meer gesteld zijn op hun rust is er een snoezelruimte en een robotkat. Tussen de middag is er - tegen een kleine vergoeding - een gezonde lunch met verse soep en broodjes. Bij de bereiding en het opruimen proberen we bezoekers te enthousiasmeren om mee te helpen. Lukt dit niet dan is dat niet erg. Ons devies is ‘Niks moet, alles mag’.

DAC de Horst is elke week geopend op maandag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur in Wijkkamer De Horst in Malden. De Wijkkamer is van alle gemakken voorzien, zoals een keuken en een invalidentoilet. Ook hebben we de beschikking over een ruim terras.

Wil je een keer meedoen? Kom dan vrijblijvend de sfeer proeven. Meld je aan bij Melanie van Megen (zie gegevens hieronder). 

Om mee te doen heb je een beschikking voor dagbesteding nodig. Bezoekers kunnen met Avan of een taxi naar de locatie komen. Ze hebben dan wel een vervoersindicatie nodig.

Francis
Story title

Ervaringsverhalen

Francis woont met hond Tommie en krijgt begeleiding thuis

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws