Wij geloven dat er ook voor jou een baan is te vinden. Vrijwillig of betaald. Is dat voor jou nog iets te vroeg maar wil je wel een stap zetten? Dan zoeken we samen naar een opleiding of leerwerkplek. Wij zorgen voor de juiste begeleiding en de plek die bij je past. Want werken en leren brengt structuur in je leven. En soms inkomen en financiële zelfstandigheid. Ook leer je er mensen kennen en krijg je waardering. Samen helpt dat bij je herstel.

Op onze leerwerkplekken kun je samen met andere deelnemers werken aan je persoonlijke doelen. Het aanbod is groot, dus er is altijd een activiteit die bij je past. In groen, creatief, multimedia, houtbewerking, logistiek, mode en horeca. Wil je weten welke dat zijn? Bekijk dan het overzicht hieronder. Onze begeleiders staan klaar om jou te ondersteunen met adviezen, training en begeleiding.

Wil je bij ons starten? Bespreek dan met je begeleider aan welke doelen je wilt werken en met welke activiteit je dat het liefst doet. Je kunt ook bellen met de RIBW Team Daadwerk via telefoonnummer 088 382 24 46 of mail naar team.daadwerk@ribw-nr.nl. Weten wat Daadwerk zoal voor je kan doen? Kijk dan op hun eigen pagina. 

Filter
Filter actief
Lamar
Story title

Ervaringsverhalen

Lamar over werk als medicijn & iets meemaken op de arbeidsmarkt

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws

Life Goals Festival Nijmegen 2024
Life Goals Festival Nijmegen 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten