“Heb je een psychische kwetsbaarheid en kun je wel wat hulp gebruiken om je leven op orde te brengen? Wij zijn er voor je. ”

Begeleiding bij herstel

Wij kunnen je ondersteunen. Om weer grip te krijgen op je leven. Samen kijken we naar wat wel mogelijk is. En wat jij nodig hebt om mee te kunnen doen in de samenleving. Zo geven we je begeleiding en ondersteuning die bij jou past. We noemen dat herstelondersteunende zorg. Bij je thuis of in onze beschermende woonvoorzieningen. Afgestemd op wat jij nodig hebt. Zo werk je stap voor stap aan je herstel.

Ondersteuning

Voor wie zijn we er

De RIBW Nijmegen & Rivierenland helpt mensen met een ernstige psychische kwetsbaarheid. Dat kan bijvoorbeeld een depressie zijn, een persoonlijkheidsprobleem, een angststoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening. We zijn er voor iedereen vanaf 18 jaar. We hebben speciale groepen voor jongeren en ouderen, mensen met niet-aangeboren hersenletsel (waaronder Korsakov), een autismespectrumstoornis (ASS) of dak- en thuislozen. We bieden geen behandeling. Dat doet je behandelaar (b.v. een arts/psychiater). Wij werken wel met hen samen.

Karin
Story title

Ervaringsverhalen

Karin over prestatiedrang, eetstoornis en vertrouwen in jezelf

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws

Lifegoals Fit en Fun event 23 april 2024
Lifegoals Fit en Fun event 23 april 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten