Onze stagevacatures

Open sollicitatie stage
Nijmegen en Rivierenland
conform de stage- eisen
Stage Participatie & Werk
Nijmegen & Rivierenland, regio (Rijk van) Nijmegen
conform de stage- eisen
Stagiair(e) HBO Social work 3e of 4e jaars team P&W
Hulzenseweg 10 (Htien)
conform de stage- eisen
Stagiaire Social Work, HBO 2e of 3e jaars team Thuis in de Wijk (ambulant)
Nijmegen stad
conform de stage- eisen
Stagiaire Social Work, HBO bij team OGGZ1 Rivierenland
OGGZ Rivierenland 1 Kwelkade
conform de stage- eisen
Stagiair(e) HBO Social work 3e jaars bij Team Lent Willemskwartier
Lent/Willemskwartier
conform de stage- eisen

Ervaar écht de praktijk

Bij de RIBW ontmoet je cliënten met ziektebeelden als autisme, schizofrenie, ADHD, borderline, persoonlijkheidsstoornissen of angst- en stemmingsstoornissen. Ervaren collega’s leren je het vak van het begeleiden van mensen met een ernstige psychische kwetsbaarheid.

Je loopt stage in een woongroep, of een dagactiviteitencentrum. Maar werkt bijvoorbeeld ook mee met onze collega’s die begeleiding bieden bij cliënten thuis of werken in ondersteunende diensten. Bij ons ervaar je de vrijheid en verantwoordelijkheid. En geen dag is hetzelfde.

We hebben leermogelijkheden in (de regio) Nijmegen en Rivierenland voor studenten van de volgende opleidingen:

  • Verpleegkundige en Agogische opleidingen | Mbo & Hbo | 3e & 4e jaars.
  • Secretarieel | Opleidingskunde | Sport en bewegen | Facilitair | HRM | ICT | Communicatie.
  • Ook staan we open voor minors en enkele afstudeerprojecten per jaar.

Leren & werken combineren

Ben je op zoek naar een leerwerkplek in de psychiatrische zorg? Bij ons kan je ook een Bbl-, duaal- of deeltijdopleidingstraject volgen. Neem contact op om samen voor jou de beste plek te zoeken.

RIBW Nijmegen & Rivierenland werkt samen met mbo- en hbo-opleidingsinstituten in de regio. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.

Van stage naar betaalde baan?

Veel van onze stagiair(e)s komen na hun opleiding in dienst bij de RIBW. Misschien is een stage voor jou ook een opstap naar een betaalde baan bij de RIBW? Ook tijdens je stage is er de mogelijkheid om je werkervaring uit te bereiden via onze Flexpool.

Tera – voormalig stagiaire kwaliteit

"Iedereen is bereid om te helpen en wil kennis met je delen. Je komt op de verschillende lagen van de organisatie en er hangt een leuke sfeer."

Tera – voormalig stagiaire kwaliteit

"Bij de RIBW ontvang ik alle ruimte om de regie te voeren over mijn eigen leerproces. Ik krijg veel vrijheid om mijn stage naar eigen inzicht in te richten, waarbij ik niet alleen begeleid wordt door mijn stagebegeleider, maar door heel het team."

Merel – voormalig stagiaire HR

Rosemarijn - stagiaire ambulante begeleiding

Ik werk in een heel leuk klein team. Hoewel iedereen zelfstandig werkt, is er toch een nauw contact met de collega’s. Het werk zelf is echt van mens-tot-mens. Maar er is ook een belangrijke administratieve kant, waarin je ook veel regelt voor of samen met je cliënt. Die combinatie vind ik heel mooi.

Rosemarijn - stagiaire ambulante begeleiding

"Tijdens het solliciteren gaf ik aan dat ik studeren en werken wilde combineren. En dat ik een vraagstelling nodig had voor mijn opleiding, vanuit de organisatie. Er werd vanuit de RIBW heel positief gereageerd. Ook werd meteen de vraagstelling bepaald."

Cas - psychiatrisch begeleider

Ruben – voormalig stagiair HR

"Bij de RIBW loop je stage in een sociale omgeving, krijg je veel waardering en er is ruimte om te leren. Ook kun je meekijken bij verschillende werkgebieden."

Ruben – voormalig stagiair HR

"Stagelopen bij de RIBW is echt een aanrader als je leergierig bent en houdt van een uitdaging. Er staat altijd iemand voor je klaar en je wordt echt als collega ontvangen."

Luc – voormalig stagiair

Nieuws

Life Goals Festival Nijmegen 2024
Life Goals Festival Nijmegen 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten