Ten Kate biedt ruimte voor 18 tot 35 jarigen met psychische problemen om zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in het leren op jezelf te vertrouwen, het aangaan van vriendschappen of het aanknopen van een gesprek.

Drie keer per week zijn er momenten om samen te komen. De koffie staat op deze momenten klaar en er zijn begeleiders aanwezig voor een fijn gesprek. De aanwezigen houden zich ook bezig met poolen, darten, boksen, spelletjes spelen en veel meer. In het activiteitencentrum is ook een sport- en muziekruimte waar ze gebruik van kunnen maken. Op maandag en donderdag kunnen de jongvolwassenen ook mee-eten.

Openingstijden & programma

Op de website van Ten Kate vind je het actuele programma en de openingstijden. Het complete aanbod aan activiteiten waaraan je kunt deelnemen op Htien vind je op het Cliëntenplein.  
Wil je meer informatie over de activiteiten op het maandprogramma van Ten Kate? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Lia van der Wende (06 23619454) of Janne Roelofs (06 31656887). 

Kosten

Valt de dagbesteding binnen je beschikking/indicatie dan betaal je een eigen bijdrage. Dit is bij beschermd wonen inkomensafhankelijk. Neem je alleen dagbesteding af of samen met ambulante begeleiding vanuit de Wmo? Dan wordt hiervoor een abonnementstarief berekend door de gemeente. Deze betaal je aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Voor een aantal activiteiten dien je standaard een kleine bijdrage te betalen. Denk aan kosten voor een speciale lunch of georganiseerde barbecue. Wil je deelnemen aan de Eetclub? Dan betaal je €3,50 voor de maaltijd. Voor de bingo geldt een gemiddelde eigen bijdrage van €2,50. Andere activiteiten die worden georganiseerd waarvoor een kleine eigen bijdrage nodig is, worden bekendgemaakt via een flyer.

Toegankelijkheid

Htien is niet rolstoeltoegankelijk. Wel kun je het dagactiviteitencentrum met het OV bereiken. Ook is er een lift aanwezig voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Lamar
Story title

Ervaringsverhalen

Lamar over werk als medicijn & iets meemaken op de arbeidsmarkt

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.