Ten Kate biedt ruimte voor 18 tot 35 jarigen met psychische problemen om zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in het leren op jezelf te vertrouwen, het aangaan van vriendschappen of het aanknopen van een gesprek.

Drie keer per week zijn er momenten om samen te komen. De koffie staat op deze momenten klaar en er zijn begeleiders aanwezig voor een fijn gesprek. De aanwezigen houden zich ook bezig met poolen, darten, boksen, spelletjes spelen en veel meer. In het activiteitencentrum is ook een sport- en muziekruimte waar ze gebruik van kunnen maken. Op maandag en donderdag kunnen de jongvolwassenen ook mee-eten.

Openingstijden & programma

Op de website van Ten Kate vind je het actuele programma en de openingstijden. Het complete aanbod aan activiteiten waaraan je kunt deelnemen op Htien vind je op het Cliëntenplein.  
Wil je meer informatie over de activiteiten op het maandprogramma van Ten Kate? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Lia van der Wende (06 23619454) of Janne Roelofs (06 31656887). 

Toegankelijkheid

Htien is niet rolstoeltoegankelijk. Wel kun je het dagactiviteitencentrum met het OV bereiken. Ook is er een lift aanwezig voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Francis
Story title

Ervaringsverhalen

Francis woont met hond Tommie en krijgt begeleiding thuis

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws