UPDATE: Op dit moment zijn de winkel en de ateliers gesloten. De samenwerking met driestroom is per 1 juni beëindigd. We zijn van plan om een doorstart te maken en hopen je daar binnenkort meer over te vertellen. Via onze website en social media houden we je op de hoogte.

Als ‘maker’ in het atelier werk en leer je onder begeleiding de fijne kneepjes van het naaivak. Je maakt kleding waar je terecht trots op kunt zijn. Zo zet je weer nieuwe stappen in je leven door in een beschutte omgeving te werken aan je persoonlijke leerdoelen. Je hoeft niet te kunnen naaien om in het atelier te starten.

Al 15 jaar werkt Mode Met een Missie aan mooie en eerlijke mode. In speciale ateliers in Arnhem, Nijmegen en Druten wordt de kleding ontworpen en gemaakt. Mode Met een Missie werkt daarbij samen met de zorgorganisaties Driestroom, RIBW en Pluryn. De gemaakte kledingstukken verkopen we in Arnhem aan de Klarendalseweg 476.

Kopers dragen met trots unieke kleding. In elke kledingstuk is een klein tweedehands detail verwerkt, dat symbool staat voor de missie van Mode Met een Missie: iedereen verdient een tweede kans.

Mode Met een Missie zit in het pand van RIBW Htien. Wil je meer weten? Bekijk dan de website www.modemeteenmissie.nl of volg ons op Facebook of LinkedIn.

Voor deze activiteit heb je een beschikking voor dagbesteding nodig. Ook kunnen cliënten in een ontwikkeltraject van het Werkbedrijf bij ons aan de slag.

Marit
Story title

Ervaringsverhalen

Marit over haar eerste eigen huis en het keukentafelgesprek

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.