Bij RIBW DAC De Arc komen mensen samen om in een beschutte omgeving te werken aan persoonlijke doelen. Door bijvoorbeeld het gesprek aan te gaan en te leren luisteren en je openstellen voor nieuwe dingen (het gesprek). Of creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld schilderen of hout. Het kan ook zijn dat je juist gestructureerde activiteiten fijn vindt (productie). Ook doen we samen spelletjes, of gaan we wandelen/sporten. En kan jij je oriënteren op werk. 

Er is ook een inloop. Dan kan iedereen die dat leuk vindt, ook zonder beschikking, binnenlopen voor een kop koffie en sociaal contact. De open inloop is op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 12.30 tot 16.00 uur. Maak wel even een afspraak via telefoon 06 46 71 54 54. 

Openingstijden

Op het cliëntenplein vind je het actuele programma van DAC de Arc. Om je aan te melden voor één of meerdere van de activiteiten uit het overzicht kun je bellen met 06 46 71 54 54. 

Kosten

Valt de dagbesteding binnen je beschikking/indicatie dan betaal je een eigen bijdrage. Dit is bij beschermd wonen inkomensafhankelijk. Neem je alleen dagbesteding af of samen met ambulante begeleiding vanuit de Wmo? Dan wordt hiervoor een abonnementstarief berekend door de gemeente. Deze betaal je aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Voor een aantal activiteiten dien je standaard een kleine bijdrage te betalen. Denk aan kosten voor een speciale lunch of georganiseerde barbecue. Wil je deelnemen aan de Eetclub? Dan betaal je €3,50 voor de maaltijd. Voor de bingo geldt een gemiddelde eigen bijdrage van €2,50. Andere activiteiten die worden georganiseerd waarvoor een kleine eigen bijdrage nodig is, worden bekendgemaakt via een flyer.

Toegankelijkheid

Wij zijn goed bereikbaar met het OV en rolstoeltoegankelijk.

Robert
Story title

Ervaringsverhalen

Robert vertelt over structuur & zelfvertrouwen door IPS

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.