In onze fietswerkplaats is er ruimte voor iedereen, ongeacht jouw niveau of ervaring op het gebied van fietsen opknappen. We sleutelen vooral aan oude vintage racefietsen. De fietsen worden helemaal nagekeken en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen, zoals banden, kabels en remblokken. Samen zorgen we ervoor dat de fietsen de loods weer als nieuw verlaten.

Naast dat je bij RIBW De Loods kunt genieten van het sleutelen aan fietsen, heeft het werken in de fietswerkplaats ook nog eens vele andere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld werken aan je sociale vaardigheden, je zelfvertrouwen vergroten en nieuwe mensen ontmoeten.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende hobby en wil je graag werken aan je herstel? Kom dan eens langs bij RIBW De Loods of neem contact op met Theo de Waal. Zijn telefoonnummer is 06-10775018.

Voor deze activiteit heb je een indicatie voor arbeidsmatige dagbesteding nodig.

Openingstijden

De fietswerkplaats is dagelijks geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Op maandag is er van 09.00 tot 14.00 uur begeleiding aanwezig. De rest van de week kunnen deelnemers die al meer ervaring hebben zelfstandig sleutelen aan fietsen.

Toegankelijkheid

Wij zijn niet rolstoeltoegankelijk, maar wel goed bereikbaar met het OV.

Marco
Story title

Ervaringsverhalen

Marco over leven op straat en werken als vrijwilliger in de NuNN

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws

Lifegoals Fit en Fun event 23 april 2024
Lifegoals Fit en Fun event 23 april 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten