De RIBW Nijmegen & Rivierenland lanceert een nieuwe arbeidsmarktcampagne: 'Het begint met de eerste stap'. Met dit initiatief vergroten we onze bekendheid als aantrekkelijk werkgever en stimuleren we werkzoekenden om te onderzoeken of werken bij de RIBW bij ze past en natuurlijk om te solliciteren!

De campagne richt zich op werkzoekenden met interesse in de psychiatrie, variërend van ervaren professionals met afgeronde opleidingen tot studenten, starters en zelfstandige professionals.

Het creatieve concept, 'Het begint met de eerste stap', nodigt werkzoekenden uit om zich te verdiepen in het werk van RIBW (jij helpt mensen stappen te zetten in herstel) en om zelf de eerste stap te zetten naar een nieuwe carrière.

In deze eerste maand draait de campagne vooral om ‘zien’; kennismaken met de RIBW, wie we zijn en wat we doen. Met als doel om mensen nieuwsgierig te maken. In de maanden erna gaat de campagne over in ‘denken’; meer informatie waarom werken bij de RIBW interessant is. En in de laatste maand zal het overgaan in ‘doen’; we moedigen aan om te solliciteren.

Je vindt de wervingsadvertenties op Facebook: www.facebook.com/RibwNR, Instagram: www.instagram.com/ribw_nr/ en LinkedIn: www.linkedin.com/company/401095. Deze advertenties verwijzen naar de speciale webpagina www.ribw-nr.nl/eerstestap.

andere interessante nieuwsartikelen