Werk jij nu bij IrisZorg, Pluryn, Pro Persona, entrea lindenhout, Karakter, Moviera, Unik, Driestroom, Siza of de Jeugdbescherming Gelderland? Ben je op zoek naar (ander) werk en wil je jouw talenten en kwaliteiten ook ergens anders inzetten, bijvoorbeeld bij de RIBW Nijmegen & Rivierenland? Misschien omdat je nieuwsgierig bent hoe het er bij ons aan toe gaat, of omdat je op zoek bent naar ander werk? Dan is deelnemen aan de Werkgeverij echt iets voor jou!

Werknemers die al werkzaam zijn bij deelnemende organisaties krijgen voorrang op werk. Zo vergroot je jouw kans op werkzekerheid, maar ook kun je jouw kennis en netwerk uitbreiden door middel van bijvoorbeeld scholing. Meld je aan via www.werkgeverij.nl

Ben je (nog) niet werkzaam bij één van de werkgevers van de Werkgeverij? Ook dan kun je meedoen. Je ontvangt dan alle vacatures en je kunt jouw talent aanbieden aan de leden.

In deze video vertelt de Werkgeverij wat zij doet

Wat is de Werkgeverij?

De Werkgeverij is een innovatief samenwerkingsverband van werkgevers en hun werknemers in Zorg, Welzijn, Kinderopvang en Jeugdzorg. In dit unieke arbeidsmarktconcept vormen de deelnemende werkgevers consortiumpartners. De partners delen onderling werk, talenten en scholing, gebaseerd op goed werkgeverschap, goed werknemerschap en vertrouwen. Medewerkers melden zich vrijwillig aan voor ander werk, scholing en/of opdrachten bij andere deelnemende werkgevers.

Op deze manier kunnen werkgevers flexibel inspelen op onder- en overbezetting, krijgen medewerkers meer werkzekerheid en kunnen zij hun inzetbaarheid vergroten. Hiermee blijft de kwaliteit van zorg en dienstverlening voor cliënten gewaarborgd.

De Werkgeverij is een initiatief van RIBW Nijmegen & Rivierenland, IrisZorg, Pluryn, Pro Persona, entrea lindenhout, Karakter, Moviera, Driestroom, Unik, Siza en Jeugdbescherming Gelderland. De Werkgeverij wordt ondersteund door WZW, en FCB. Met de vakbonden FNV Zorg en Welzijn, CNV Zorg en Welzijn, FBZ en Nu’91 is voor boventallige medewerkers een Sociaal Convenant afgesloten.

Wil je meer weten over de Werkgeverij?

Neem dan contact met hen op via info@dewerkgeverij.nl

Ben je benieuwd naar een ervaringsverhaal? Lees dan het verhaal van Stan Peeters. 

René
Story title

Ervaringsverhalen

René over zijn angst- en paniekaanvallen en zijn weg naar herstel

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.