Sporten en bewegen is goed voor onze fysieke en mentale gezondheid, dat is niets nieuws. Helaas is het voor mensen met een psychische kwetsbaarheid echter niet altijd mogelijk om te sporten bij een reguliere sportschool of -club. Daarom organiseert Life Goals speciaal voor deze doelgroep jaarlijks hét maatschappelijke sportfestival: het Life Goals Festival Nijmegen. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 28 juni 2024.

Life Goals is ontstaan vanuit de overtuiging dat sport en bewegen van grote waarde is voor iedereen en organiseert daarom wekelijks diverse sportactiviteiten, zoals voetbal, sport en spel, tennis, boksen en total body fit. Je vindt het actuele sportprogramma tot en met juni 2024 hier.

Naast deze wekelijkse sportactiviteiten organiseert Life Goals, samen met partners, ook elk jaar het Life Goals Festival Nijmegen. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 28 juni 2024 op Plein 1944, in het centrum van Nijmegen.

De sportdag is bedoeld voor (volwassen) deelnemers vanuit zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen, en dus ook voor onze cliënten. Zij maken op deze manier kennis met verschillende sporten. Kortom, het is een leuke, sportieve dag waarin plezier maken, nieuwe contacten opdoen en lekker in beweging zijn centraal staan.

Deelname aan de sportdag is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis lunch.

Inschrijven kan tot 21 juni via Eventbrite.

Kijk voor meer informatie op deze flyer.

andere interessante nieuwsartikelen

De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten
Bezoek de buitenexpositie KIND VAN van 11 t/m 29 maart
Bezoek de buitenexpositie KIND VAN van 11 t/m 29 maart
3 minuten