Sinds 5 januari zijn teken- en schilderwerken van kunstenaars verbonden aan RIBW Art-tics, te bekijken tijdens een expositie in wijkcentrum Ark van Oost in Nijmegen. De feestelijke opening van deze afwisselende expositie vond plaats op 5 januari van 15.00 tot 17.00 uur.

RIBW Art-tics biedt een werkplek aan kunstenaars met een psychische kwetsbaarheid, die op een zelfstandige en professionele manier willen werken. Naast tekenen en schilderen wordt er ook gewerkt met ruimtelijk vormgeving, grafiek, textiele werkvormen en worden er sieraden gemaakt. Mensen werken er onder begeleiding, maar er kan ook zelfstandig gewerkt worden. Aan de kunstwerkplaats is ook een kunstuitleen en –winkel verbonden. Bekijk de collectie via www.kunstinjehuis.nl.

De expositie
Een aantal kunstenaars, verbonden aan RIBW Art-tics, exposeren hun kunst tijdens de expositie. Er zijn teken- en schilderwerken van verschillende kunstenaars te zien en daardoor oogt het geheel afwisselend.

Je kunt de expositie bekijken van 5 januari t/m 1 februari tijdens de ruime openingstijden van wijkcentrum Ark van Oost, Cipresstraat 154 in Nijmegen. Het wijkcentrum is op werkdagen geopend van 8.30 tot 23.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zondag van 9.30 tot 17.00 uur.

Exposeren?
Wil je zelf ook exposeren? Neem dan contact op met Rinus van der Schans via telefoonnummer 06 27 88 50 03 of mail naar: r.vanderschans2@gmail.com.andere interessante nieuwsartikelen