Kunstwerkplaats Art-tics is een dagbestedingslocatie en een leerwerkplek van de RIBW Nijmegen & Rivierenland. Voor en door mensen met een psychiatrische achtergrond. Zelfstandig of onder begeleiding van een docent werk je aan de ontwikkeling van je artistieke talent en persoonlijke leerdoelen. In cursussen leer je verschillende technieken zoals schilderen, tekenen, grafiek of sieraden maken. Ook kun je er vrijwilligerswerk doen.

Het atelier van Art-tics geeft kunstenaars letterlijk en figuurlijk de ruimte. Ruimte voor hun expressie en ontwikkeling op technisch en artistiek gebied. De kunst van Art-tics is open en oorspronkelijk van karakter. De kunstenaars kunnen hun werk ook verkopen of verhuren. Het aangeleverde werk wordt beoordeeld door een onafhankelijke kunstcommissie.

Er zijn schilderijen, sculpturen, tekeningen en grafiek maar ook cadeauartikelen en kunstkaarten te koop. De collectie kun je zien op www.kunstinjehuiswinkel.nl. De werken kun je daar ook reserveren. Art-tics heeft geen winstoogmerk. Daarom zijn de werken voor een aantrekkelijk prijs te koop of te leen voor € 6 per maand.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op www.art-tics.nl of volg Art-tics op Facebook

Wij zijn goed bereikbaar met het OV en rolstoeltoegankelijk.

Hans
Story title

Ervaringsverhalen

Hans over zijn burn-out, herstel en honger naar nieuwe dingen

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws

Kijktip: Rose
Kijktip: Rose
3 minuten