In onze dagactiviteitencentra kun je samen met andere deelnemers werken aan je persoonlijke doelen. Het aanbod is groot, dus er is altijd een activiteit die bij je past.

Om deel te nemen aan onze dagactiviteiten heb je een beschikking nodig. Deze wordt afgegeven door de gemeente of het sociaal wijkteam. Neem je het product Beschermd wonen of Beschermd thuis af, dan kun je gebruik maken van 5 dagdelen dagbesteding. Woon je zelfstandig met ambulante begeleiding of neem je alleen dagbesteding af, dan heb je hiervoor een aparte beschikking nodig van het sociaal wijkteam. Ook moet je voor deelname aan een dagbestedingsactiviteit een kleine eigen bijdrage betalen. 

Krijg/wil je ambulante begeleiding en woon je in Nijmegen of Berg en Dal? Dan heb je voor deelname aan een dagactiviteit vanaf 1 juli 2021 geen beschikking nodig. Wel is een indicatie vereist. Deze wordt afgegeven door RIBW Daadwerk. Het betalen van een eigen bijdrage is niet nodig. 

Wil je bij ons starten? Bespreek dan met je begeleider aan welke doelen je wilt werken en met welke activiteit je dat het liefst doet. Je kunt ook bellen met het RIBW Daadwerk via telefoonnummer 088 382 24 46 (bij geen gehoor 06 55 36 68 98) of mail naar daadwerk@ribw-nr.nl. 

Lilian
Story title

Ervaringsverhalen

Lilian over stemmen horen en haar bucketlist

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze dagactiviteitencentra.

Nieuws