Café Labelloos biedt deelnemers de gelegenheid om te praten over hun leven, elkaar raad en tips te kunnen geven en een gezellige middag te kunnen hebben. Ted van Koelen (RIBW Nijmegen & Rivierenland) geeft ondersteuning tijdens het café, samen met een vrijwilliger van COC Regio Nijmegen.

Bij elke bijeenkomst kunnen deelnemers geheel vrijblijvend in de “Keek op de Week” vertellen over wat hen bezig heeft gehouden. Hierna is er een korte pauze. Vervolgens staat er een activiteit op het programma. Hierin is afwisseling tussen ontspanning, (re)creatieve en educatieve activiteiten. Deelnemers worden uitgenodigd om een eigen kwaliteit, hobby, werkplek te delen met elkaar in de vorm van een activiteit. Ook nodigen we gastsprekers uit. Aan het begin van een nieuw jaar inventariseren we ideeën en stellen we een jaarkalender op van de verschillende activiteiten.

Openingstijden

Je vindt het café elke derde donderdag van de maand van 11.00 tot 14.00 uur in het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1 in Nijmegen. Het is toegankelijk voor mensen binnen en buiten de RIBW.

Aanmelden

Aanmelden kan via het COC Regio Nijmegen: info@cocregionijmegen.nl (onderwerp Café Labelloos) of mail RIBW Nijmegen & Rivierenland: Ted van Koelen, t.v.koelen@ribw-nr.nl of bel op 06 23 56 17 28. 

Desgewenst kan een afspraak gepland worden voor een kennismaking en meer informatie. Spontaan langskomen bij een bijeenkomst van Cafe Labelloos kan ook.

Paul
Story title

Ervaringsverhalen

Paul over herstel, op jezelf en begeleiding thuis

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.