“Hopelijk tot ziens tijdens een van onze gezellige en verbindende TIONA uitjes! ”

Wil jij je collega’s buiten je eigen team (beter) leren kennen, ga dan mee met de personeelsuitjes van TIONA. Deze worden zo’n drie tot vier keer per jaar georganiseerd; een kinderuitje in het voorjaar, een buitenactiviteit in de zomer en een activiteit in het najaar. TIONA probeert de activiteiten zo divers mogelijk te maken, zodat er altijd een uitje bij is dat jij leuk vindt.

Greetje: “Ik denk dat het mooiste aan dat soort activiteiten is dat je dan collega’s ontmoet die je anders niet zo snel spreekt. En als je elkaar wat beter kent, ga je anders met elkaar om. Meer ontspannen. Dit helpt om je werk met meer plezier te doen.”

Wat doen we zoal?

In de afgelopen jaren bezochten we de musicals Aladdin en Lion King, organiseerden we diverse sportieve uitjes zoals naar recreatiecentrum De Berendonck en naar Snowworld en een klimpark in Landgraaf.

Voor de puzzelaars was er een Escaperoom, diverse stadpuzzeltochten en een Flikken Den Bosch diner.

Elk jaar bezoekt de Sint de RIBW en dit is altijd weer een feest. En natuurlijk is er voor elk (klein)kind een cadeautje.

Daarnaast vinden speciale kinderuitjes plaats zoals naar Ponypark Slagharen, Billybird Hemelrijk en Phantasialand.

In de jubileumjaren doen we iets bijzonders. Zo gingen we al naar Disneyland Parijs en een weekend naar Groningen.

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt lid worden van TIONA via AFAS InSite (ga naar het kopje Mijn Keuzemodel en kies daarna voor de button Personeelsvereniging). Vanaf je eerste werkdag heb je toegang tot AFAS Insite. 

De contributie bedraagt € 3,75 per maand. De RIBW voegt daar nog eens € 3,75 per maand aan toe.

Video gemaakt door collega Nicky Gijsbers

Francis
Story title

Ervaringsverhalen

Francis woont met hond Tommie en krijgt begeleiding thuis