Ziek melden

Stap 1

Meld je tussen 8.30 en 9.00 uur ziek bij je directeur/leidinggevende. Is deze niet bereikbaar neem dan contact op met de managementassistente van jouw team.

Stap 2

Meld je ziek bij je team en bespreek wie je werkzaamheden overneemt.

Werk je op de Serviceorganisatie, bespreek dit dan ook met je leidinggevende.

Tijdens je verzuim heeft je directeur/leidinggevende regelmatig contact met je om te informeren hoe het met je gaat. Zo mogelijk heb je zelf contact met je een van je teamleden zodat ook zij goed geïnformeerd blijven.

Beter melden

Ben je weer beter? Meld dit dan vóór 10.00 uur van de dag voorafgaand aan de dag dat je weer start bij je directeur/leidinggevende.

Visie op verzuim

De RIBW Nijmegen & Rivierenland hanteert in de begeleiding van verzuim het eigen regie model waarbij de bedrijfsarts adviserend aan de leidinggevende, medewerker en adviseur HR wordt ingezet. We gaan uit van de volgende punten:

1. Samenhang factoren

2. Gezonde organisatie

3. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze

4. Activering.

Deze visie kun je inzien in het verzuimbeleid op Starling (vanaf je eerste werkdag). 

Arbeidsomstandighedenspreekuur

Heb je behoefte aan een gesprek over gezondheid en werk? Dan kun je op eigen initiatief contact opnemen met de bedrijfsarts of gezondheidscoach van 2Grip (www.2grip.nl) via 024 350 0636.

Arbodienst

De arbodienstverlening is ondergebracht bij 2Grip (www.2grip.nl). 2Grip is gevestigd op het adres Kerkenbos 1049 te Nijmegen. 2Grip werkt voor de RIBW met een twee vaste bedrijfsartsen namelijk Stephan van Houtem en Wilko Theunissen, en een casemanager, Daphne van den Burg.

Paul
Story title

Ervaringsverhalen

Paul over herstel, op jezelf en begeleiding thuis