Nieuwe sporten ontdekken, lekker in beweging zijn en nieuwe contacten op doen. Dat is waar het Life Goals Fit en Fun event om draait. Het evenement vindt plaats op 23 april 2024 van 14.00 tot 16.00 uur.

Sport en beweging zijn voor iedereen van onschatbare waarde, ook voor mensen die niet bij een reguliere sportschool of -club kunnen sporten vanwege een ernstige psychische kwetsbaarheid. Sport en beweging zijn namelijk goed voor je mentale en fysieke gezondheid, en dus ook voor je herstel. Daarom zet Life Goals zich in om de kracht van in beweging zijn te verspreiden. Dit doen ze onder andere door maatschappelijke sportevenementen te organiseren.

Dit jaar organiseert Life Goals een Fit en Fun event op 23 april 2024 van 14.00 tot 16.00 uur. Het doel van dit evenement is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Life Goals en 3 verschillende sporten: voetbal, sport en spel (basketbal) en boksen. Ook is er een gastspreker uitgenodigd die komt vertellen waarom sporten zo belangrijk is en wat voor impact het heeft op je gezondheid.

De sportdag is bedoeld voor (volwassen) deelnemers vanuit zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen en overige Life Goals teams. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Je kunt je aanmelden voor de sportdag via Eventbrite.

Deelname aan de sportdag is gratis.
Bekijk deze poster voor informatie
.

Locatie Fit en Fun event:
Quick 1888
Dennenstraat 25
6543 JP
Nijmegen

andere interessante nieuwsartikelen

Life Goals Festival Nijmegen 2024
Life Goals Festival Nijmegen 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten