Het is vandaag Valentijnsdag, ook wel dé dag van de liefde. Op deze dag besteden we extra aandacht aan degene van wie we houden. We gaan uiteten, boeken een nachtje of weekendje weg, gaan naar de bioscoop, of doen een andere leuke activiteit die je samen kunt doen. Toch zijn er ook veel mensen die deze dag alleen doorbrengen. Durf Jij Met Mij brengt daar graag verandering in.

Durfjijmetmij.nl heeft zijn website vernieuwd. Het platform is 11 jaar geleden opgezet om eenzaamheid bij mensen met een psychiatrische of psychosociale aandoening te verkleinen. Inmiddels heeft de website bijna 5.000 actieve leden en zijn er al veel liefdes- en vriendenmatches ontstaan.

Naast dat je via de website op zoek kunt gaan naar liefde en nieuwe vriendschappen kunt opbouwen, kun je er ook terecht voor tips over dating en vriendschap. Ook kun je diverse succesverhalen doorlezen, zodat je met extra zekerheid en vertrouwen aan de slag kunt met je eigen succesverhaal! Want eerlijk is eerlijk, samen dingen doen is veel leuker dan alleen.

Ben jij op zoek naar een vriendschap of relatie? Schrijf jezelf dan in op Durfjijmetmij.nl.

Bron: Durfjijmetmij.nl

andere interessante nieuwsartikelen

Life Goals Festival Nijmegen 2024
Life Goals Festival Nijmegen 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten