In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseert een breed scala aan zorgpartijen, waaronder Zorgverzekeraars Nederland, Het Grote Zorgdebat 2021. Op 8 maart gaan kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over hun ideeën voor de toekomst van de zorg. Het coronavirus heeft veel impact op de zorg. De gevolgen van de coronacrisis daarop zijn dan ook een belangrijk thema tijdens de verkiezingen.

Het Grote Zorgdebat is vrij te volgen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Met name patiënten, cliënten, zorgprofessionals en leden van de organiserende partijen zijn van harte uitgenodigd het debat te volgen. Je kunt je hier kosteloos aanmelden voor dit verkiezingsdebat.

Wanneer & waar?

Maandag 8 maart 2021 van 19.30 tot 21.00 uur. Er is gekozen voor een online bijeenkomst. De organisatie verwacht met deze online editie ruim 50.000 viewers.

Organisatie

ActiZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD-GHOR Nederland, de Nederlandse ggz, KNMG, KNMP, KNMT, LHV, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland, VGN, V&VN en ZN organiseren Het Grote Zorgdebat. In de komende weken worden meer zorgpartijen betrokken bij de organisatie. Kijk op https://www.knmg.nl/agenda/eve... voor meer informatie. 

andere interessante nieuwsartikelen