Op 25 januari is het de Dag van het werkplezier in de zorg. Dit jaar wordt het ook wel de Dag van de ode aan de zorg genoemd. Het is dus dé dag voor aandacht, waardering en respect voor zorgprofessionals. Het perfecte moment om even stil te staan bij deze waardevolle sector, juist nu we kampen met het coronavirus.

Vorig jaar organiseerde de FWG een liveshow om de dag af te trappen. Met deze show inspireerden ze meer dan drieduizend kijkers! Ook dit jaar wordt er weer een livestream georganiseerd. De show staat in het teken van inhoud, muziek, verbinding, werkplezier en positiviteit. Uiteraard staan de vier elementen van werkplezier centraal: zingeving, autonomie, meesterschap en sociale cohesie.

Om 8:45 uur wordt de livestream geopend, maar het programma begint officieel pas om 9:00 uur. Tijdens de show komen diverse sprekers aan bod, waaronder Ad van Nieuwpoort, Conny Helder, Evelyn Finnema, en Jaap Bressers. De show duurt tot ongeveer 11:15 uur.

Voor het programma van de show en de aanmeldprocedure kun je terecht op de website van de FWG.

Een mooie bijkomstigheid: wanneer je jezelf aanmeldt voor de show, maak je automatisch kans op twee vrijkaarten voor de Tina Turner musical.

Bron: FWG

andere interessante nieuwsartikelen

Ontdekdezorg week 2022
Ontdekdezorg week 2022
2 minuten
Jetske over werken in de forensische zorg
Jetske over werken in de forensische zorg
5 minuten