❗UPDATE 29 JUNI 2022: helaas gaat Club Homebass op 2 juli niet door.❗

Op zaterdagavond 2 juli komt Club Homebass naar Doornroosje, een poppodium in Nijmegen. Tijdens dit house- en techno-evenement kun je genieten van muziek van toffe dj’s, terwijl je ook nog eens dak- en thuislozen steunt!

Homebass
Homebass is een organisatie die evenementen, activiteiten, campagnes en tijdelijke woonvormen ontwikkelt om de leefkwaliteit van dak- en thuisloze mensen en vluchtelingen in Nederland te verbeteren. Zo doorbreken ze stigma’s, leggen ze vooroordelen bloot en gaan ze de confrontatie niet uit de weg. Homebass doet dit altijd in samenwerking met dj’s, festivals, clubs en mediapartners. En zo ook op zaterdagavond 2 juli!

Uit je dak gaan voor daklozen
Door een kaartje te kopen voor Club Homebass steun je automatisch de dak- en thuislozen in Nijmegen. De opbrengsten van de avond gaan onder andere naar de NuNN in Nijmegen. De NuNN is een opvang waar dak- en thuislozen terecht kunnen voor de nacht. Naast dat zij hier kunnen slapen, wordt de NuNN ook beheerd door dak- en thuislozen. Kijk voor meer informatie op onze “Opvang”-pagina.

Line-up
Het evenement begint om 23.00 uur en eindigt om 6.00 uur, een nacht waar Club Homebass een te gekke line-up voor heeft geregeld. De volgende dj’s (en een mystery guest) zijn deze avond aanwezig:

  • Feryne
  • Ingi Visions (Julian Alexander b2b Samuel Deep)
  • Mairo Nawaz
  • Mixmaster Kwan
  • OZUM b2b Matra
  • Tom Trago

Tickets
De tickets voor Club Homebass kosten €18,49. Je kunt er ook voor kiezen om een donatie toe te voegen. Tickets bestel je via Doornroosje.nl.