Sporten en bewegen is van grote waarde voor iedereen. Ook voor sociaal kwetsbare mensen die moeite hebben om aangesloten te blijven bij onze maatschappij. Daarom organiseert Life Goals speciaal voor deze doelgroep hét maatschappelijke sportfestival van Nijmegen en omstreken: Life Goals Festival Nijmegen 2023, op vrijdag 18 augustus.

Life Goals is opgericht vanuit de overtuiging dat sporten en bewegen erg belangrijk is voor iedereen, en dus ook voor mensen met een sociale of psychische kwetsbaarheid. Life Goals Nijmegen organiseert deze sportdag samen met partners in het centrum van Nijmegen.

Ben jij cliënt bij Nijmegen & Rivierenland en lijkt het je leuk om kennis te maken met diverse sporten? Meld je dan gratis aan voor het Life Goals Festival Nijmegen op vrijdag 18 augustus. Naast lekker in beweging zijn, staan ook plezier maken en nieuwe contacten opdoen centraal. Kortom, het gaat een superleuke, sportieve dag worden!

Praktische informatie
De sportdag duurt van 12.00 tot 17.00 uur, inclusief lunch.

Programma:
12.00 – 13.00: Inloop Kelfkensbos
13.00: Start sportronde 1
14.00: Start sportronde 2
15.00: Start sportronde 3

Locatie:
Kelfkensbos 6511 TB, Nijmegen.

Deelname aan de sportdag is gratis.

Je kunt jezelf inschrijven voor dit evenement tot 11 augustus 2023. Dit kan via de website van Eventbrite.

Bekijk hier de flyer van het Life Goals Festival 2023.

Wil je vaker sporten bij een reguliere sportclub onder begeleiding van een goed opgeleide maatschappelijke sportcoach? Wij helpen je daar graag bij. RIBW Nijmegen & Rivierenland organiseert maandelijks diverse sport- en beweegactiviteiten, waar je je voor kunt inschrijven. Bekijk de mogelijkheden op onze leefstijl-pagina of kijk voor het activiteitenoverzicht op het Cliëntenplein.

andere interessante nieuwsartikelen