Kun je wel wat dagelijkse ondersteuning en afleiding gebruiken? Heb je psychische problemen? Misschien vind je het soms ook moeilijk je tijd tevreden en zinvol door te brengen? En ben je op zoek naar mensen om je heen die begrijpen wat je meemaakt? Dagactiviteitencentrum Htien van RIBW Nijmegen & Rivierenland kan je daar bij helpen.

In een gezellige en laagdrempelige omgeving zijn er mogelijkheden om anderen te ontmoeten, om bezig te zijn met wat je fijn vindt, om je talenten en ideeën te ontwikkelen en om te werken. “Ik kan mezelf zijn op Htien, ik blijf onder de mensen en ik vind het fijn dat ik gesprekjes kan hebben als ik dat nodig heb”, volgens deelnemer Jan.

Samen met een begeleider kun je uitzoeken waar je behoefte aan hebt en wat je nodig hebt om verder te komen. Niks hoeft, maar er kan veel. Deelnemer Els zegt hierover: “Het is een hele ontdekking om te ervaren je dat je veel meer in je mars hebt dan je had gedacht.”

Wat kan er allemaal?
Er is altijd ruimte en tijd voor een praatje en koffie. Ook zijn er dagelijks activiteiten op het gebied van creativiteit, sport en muziek: om te ontspannen of om iets nieuws te leren. Maar je kunt ook aan de slag in de keuken, de houtwerkplaats, naaiatelier of onze prachtige kloostertuin. Deelnemer Evelien: “Ik vind Htien leuk! Ik kan schilderen en werken met keramiek en heb contact met mensen.” 's Avonds kun je gezellig en gezond mee eten. Er zijn altijd begeleiders aanwezig die jou graag leren kennen en je verder kunnen helpen.

Kom eens binnenlopen bij RIBW Htien
Je kunt gewoon bellen, of een keer binnenlopen. Wij regelen de rest. Deelname kost niets. “Had ik Htien maar eerder ontdekt. Het voelde namelijk echt als thuiskomen toen ik hier voor het eerst kwam!”, aldus deelnemer Annemieke.

Meer informatie
Meer informatie over RIBW Htien vind je op www.ribw-nr.nl/htien. Daar vind je ook een link naar het activiteitenprogramma op RIBW Htien.

Je bereikt RIBW Htien via onderstaande gegevens:
RIBW Htien
Hulzenseweg 10
6534 AN Nijmegen
T: 06 55 36 68 98
E: team.daadwerk@ribw-nr.nl

andere interessante nieuwsartikelen