Sport en beweging zijn van grote waarde voor iedereen! En dan bedoelen we ook echt iedereen, dus ook sociaal kwetsbare mensen die het lastig vinden om aangesloten te blijven bij onze maatschappij. Daarom organiseert Life Goals speciaal voor hen een sportdag met diverse sporten op 24 juni 2022.

Sportdag Life Goals Festival Nijmegen vindt plaats bij SV Orion (Nijmeegsebaan 143) van 12.00 uur tot 17.00 uur. Doel van deze dag is om deelnemers (16+) letterlijk in beweging te laten komen. En om deelnemers kennis te laten maken met diverse sporten, ontmoetingen tussen deelnemers te stimuleren en ze bewust te laten worden van een gezondere leefstijl. De deelnemers worden in groepen verdeeld en gaan langs alle sporten. Zo maken ze kennis met sport en spel, voetbal, boksen en volleybal. Wil je een rondje overslaan? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem! 

Deelname is gratis!
Zien we je daar?

Je kunt je inschrijven via Eventbrite. Dit kan tot 15 juni 2022.

Wil je graag vaker sporten bij een reguliere sportclub onder begeleiding van een goed opgeleide maatschappelijke sportcoach? Dat kan! De RIBW helpt je graag op weg met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Bekijk de mogelijkheden op onze leefstijl-pagina.

andere interessante nieuwsartikelen

Lifegoals Fit en Fun event 23 april 2024
Lifegoals Fit en Fun event 23 april 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten