Op donderdag 19 mei 2022 vindt de Regenboog-conferentie plaats in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Iedereen moet zich thuis voelen, in vrijheid zichzelf kunnen zijn en houden van wie die wil. Diverse organisaties en gemeenten zetten zich dan ook in voor LHBTIQ+ acceptatie en emancipatie. Speciaal voor hen wordt deze conferentie georganiseerd.

Voor wie is de conferentie bedoeld?
De conferentie is bedoeld voor (LHBTIQ+) organisaties, gemeenten, partners en inwoners in Gelderland-Zuid.

Over de conferentie
De Regenboog-conferentie is een initiatief van de provincie Gelderland, de gemeente Culemborg en het Regenboog-platform Gelderland-Zuid. Tijdens de conferentie word je geïnformeerd over de Regenboog-ontwikkelingen in Gelderland-Zuid. Daarnaast is er ook ruimte voor ontmoeting, uitwisseling, inspiratie en het leggen van nieuwe verbindingen.

Kom in actie!
Heb je een goed idee, een talent, een vraag of een aanbod? Wil je verbinding, maar weet je niet zo goed hoe? Laat dit weten op het aanmeldformulier. Tijdens de conferentie wordt er namelijk een beursvloer georganiseerd. Daar worden alle vragen en bijdragen besproken.

Kijk voor meer informatie en het programma op de onderstaande poster. Wil je je aanmelden voor de conferentie? Dat kan via de website van gemeente Culemborg.

andere interessante nieuwsartikelen