Woensdag 1 november vindt van 14.30 tot 21.15 uur de derde editie plaats van het symposium WAAN-ZINNIG aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen. Het thema van deze editie is ‘Mentale diversiteit in een veerkrachtige samenleving’.
Aanmelden
De FYSIEKE bijeenkomst is al vol. Je kan je wel nog aanmelden voor het online gedeelte (een livestream) via: HAN Zorg en Welzijn Activiteitenkalender (activiteitenkalender-zorgenwelzijn.nl)
Je kunt dan op 1 november van 15.00 tot 21.15 uur online deze presentaties bijwonen:
Welkom door Robin Timmers & Marieke Brok | Jim van Os & Myrrhe van Spronsen 'Liefde en menselijkheid als systeemoplossing in de zorg' | Lied door Anne Tomassen- van Kessel | Martijn Kole ‘Peer supported open dialogue in de praktijk: Diversiteit als bron voor veerkracht' | Ewout Kattouw 'Medicatie, diagnoses en herstel' | Floortje Scheepers 'Mensen zijn ingewikkeld' | Lied door Anne Tomassen
Programma
Hieronder vind je het volledige programma voor deze dag.
Het event WAAN-ZINNIG biedt een platform voor sprekers en initiatieven die bijzondere vormen van herstelondersteuning belichten en die bijdragen aan de emancipatie van mentale diversiteit. Door het organiseren van een laagdrempelig toegankelijk event met een inspirerend programma vol lezingen, films, workshops en muziek geeft WAAN-ZINNIG een positieve impuls aan (wederzijds) begrip en (onderlinge) steun in zowel de hulpverlening, als in de samenleving in het algemeen.
Organisatie
WAAN-ZINNIG #3 wordt gezamenlijk georganiseerd door de RIBW Nijmegen & Rivierenland en de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). De drijvende krachten achter deze editie zijn ervaringsdeskundige, auteur en initiatiefnemer Robin Timmers en docent Sociale Psychiatrie Marieke Brok. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Kentering.
Accreditatie
Accreditatie bij V&VN is aangevraagd. Studenten van verpleegkunde krijgen activiteitenpunten voor hun deelname online of fysiek.
Ervaringsverhalen
Astrid ging zelfstandig wonen in een bekende omgeving
Wil jij ook onze ondersteuning?
Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt.
Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.