Bestuurder Edwin ten Holte verlaat RIBW Nijmegen & Rivierenland. Per 1 maart 2022 wordt hij bestuurder van Anton Constandse, de RIBW in Den Haag.

We spraken Edwin ten Holte over zijn afscheid en 6,5 jaar bij RIBW Nijmegen & Rivierenland. “Mijn 6,5 jaar bij de RIBW Nijmegen & Rivierenland zijn snel gegaan. Er is veel gebeurd en ik heb veel mogen meemaken. De RIBW ging van een naar binnen gerichte organisatie naar buiten. Naar de wijken waarin cliënten meedoen met wat er in de straat en wijk gebeurt. Een leven dat aansluit bij wat er buiten speelt. Ook als organisatie maakte we die slag naar buiten. Van zelf organiseren naar samenwerken met andere organisaties”, aldus ten Holte.

“Verder ben ik trots op onze samenwerking in de Werkgeverij. Met andere zorgorganisatie kijken we over de grenzen van onze eigen organisaties heen en werken we samen in werkgeverschap. Zo kunnen we onze medewerkers meer perspectief bieden omdat ze bijvoorbeeld makkelijk kunnen switchen tussen organisaties. Zo behouden we mensen voor de zorg. En dat is hard nodig.”

“Ik wens de organisatie voor de komende jaren meer rust in het vaarwater. Minder veranderingen van buitenaf en meer ruimte om een eigen koers vast te kunnen houden. Zelf neem ik hele mooie ervaringen mee. Ik heb veel beleefd, met leuke mensen samengewerkt en we hebben bijzonder verhalen met elkaar gedeeld.”

Wil je meer weten over de ervaringen van Edwin ten Holte met de RIBW Nijmegen & Rivierenland? Bekijk dan zijn afscheidsfilm. Hierin gaat Edwin in gesprek met Angela Verkuijlen over zijn 6,5 jaar bij de RIBW.

Meer weten? Bekijk dan ook het vorige nieuwsbericht: Bestuurder Edwin ten Holte verlaat RIBW Nijmegen & Rivierenland

andere interessante nieuwsartikelen

Life Goals Festival Nijmegen 2024
Life Goals Festival Nijmegen 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten