Het activiteitenseizoen van Life Goals Nijmegen gaat weer van start! Er zijn enkele veranderingen ten opzichte van het afgelopen jaar. Ze intensiveren de samenwerking met ROC Sport en Bewegen en starten met hen een nieuwe activiteit: Sport & Spel bij Quick 1888 (Dennenstraat 25).

De Life Goals programma’s zijn ontwikkeld voor gemeenten zodat zij zelfstandig aan de slag kunnen met sport voor kwetsbare doelgroepen. Binnen onze programma’s staat het concept positieve gezondheid centraal. De programma’s bestaan uit twee elementen: ten eerste een stuk deskundigheidsbevordering voor Buurtsportcoaches (of andere coaches) over kwetsbare doelgroepen. Daarnaast krijg je als gemeente toegang tot de Life Goals Monitor om het maatschappelijke effect van het programma en de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers te monitoren. Hieronder is het maatschappelijke effect zichtbaar.

Zie hier meer informatie over de verschillende sportactiviteiten:

Boksen
- Voetbal

- Volleybal
- Sport en spel

Bijgaand ook een factsheet met de laatste impactcijfers van Life Goals Nijmegen, waarbij er weer mooie ontwikkelingen zijn doorgemaakt. Ze hopen het komende jaar weer veel enthousiaste deelnemers te mogen verwelkomen! Samen zorgen we voor een samenleving waarin niemand buitenspel staat.

Factsheet met de laatste impactcijfers

Bron: Stichting Life Goals Nijmegen

andere interessante nieuwsartikelen