Hout en Meubel 

Deelnemers worden bij leerwerkplek Hout en Meubel ingewijd in het vak van houtbewerking. Je leert het ontwerpen, vervaardigen en afwerken van meubels, het maken van technische tekeningen en het uitvoeren van restauraties onder begeleiding van ervaren begeleiders. Hiervoor gebruiken we moderne houtbewerkingsmachines in onze werkplaats. Je krijgt een eigen ontwikkelplan dat we elke 3 maanden evalueren.

Wil je ook een mooi houten meubel voor thuis of op kantoor? Wij ontwerpen en maken (tuin)meubelen helemaal afgestemd op jouw wens. Zo krijg je een uniek eigen meubel!

Wil je meer weten? Volg Hout en Meubel dan op Facebook of Twitter.

Voor deze activiteit heb je een indicatie voor arbeidsmatige dagbesteding nodig. Contactpersoon voor Hout en Meubel is Bea Mooren, haar telefoonnummer is 06 29 73 32 93.

Logistiek en Meer 

Deelnemers bij Logistiek & Meer werken in een beschutte omgeving aan hun persoonlijke leerdoelen. Je maakt er kennis met allerlei vormen van vervoer.

Koeriersdienst

De koeriersdienst verzorgt op werkdagen de interne post voor de RIBW Nijmegen & Rivierenland. Ook voert de koeriersdienst opdrachten uit voor derden, bijvoorbeeld voor de Voedselbank.

Taxidienst

Tijdens kantoortijden worden cliënten van de RIBW van en naar de locaties van dagbesteding en werk vervoerd.

Geen verhuisdienst meer

Momenteel voert Logistiek & Meer geen verhuizingen uit. Zorgorganisatie Onder de Bomen neemt dit over. Contactpersoon is René Saedt, bereikbaar via telefoonnummer 06 44 59 64 18 of 06 16 47 32 46.

Renske
Story title

Ervaringsverhalen

Renske vertelt over haar herstelproces van psychotische depressies

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws

Lifegoals Fit en Fun event 23 april 2024
Lifegoals Fit en Fun event 23 april 2024
3 minuten
De RIBW zoekt jouw hulp!
De RIBW zoekt jouw hulp!
3 minuten