Tijdelijk gesloten

Vanwege een openstaande vacature is DAC Bolderhuis tijdelijk gesloten. 

Activiteiten

Je bent welkom op de dinsdagmiddag en dinsdagavond in het Bolderhuis.

Van 13.30 tot 16.00 uur beginnen wij met koffie drinken en een praatje maken: kortom elkaar ontmoeten. Daarnaast is hier ook ruimte voor een activiteit. Meestal gaan wij wandelen of doen wij een spel.

Rond etenstijd is er een kookactiviteit. Samen bereiden we een gezonde maaltijd. Je leert hoe je dit kan doen en doet dit samen met andere aanwezigen. 

Locatie

Bolderhuis is het complex rond de Culemborgse molen Johanna aan de Prijsseweg. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Openingstijden

Bekijk het actuele programma op het cliëntenplein. 

Om je aan te melden voor één of meerdere van de activiteiten bel je met 06 10 36 51 33.

Kosten

Valt de dagbesteding binnen je beschikking/indicatie dan betaal je een eigen bijdrage. Dit is bij beschermd wonen inkomensafhankelijk. Neem je alleen dagbesteding af of samen met ambulante begeleiding vanuit de Wmo? Dan wordt hiervoor een abonnementstarief berekend door de gemeente. Deze betaal je aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Voor een aantal activiteiten dien je standaard een kleine bijdrage te betalen. Denk aan kosten voor een speciale lunch of georganiseerde barbecue. Wil je deelnemen aan de Eetclub? Dan betaal je €3,50 voor de maaltijd. Voor de bingo geldt een gemiddelde eigen bijdrage van €2,50. Andere activiteiten die worden georganiseerd waarvoor een kleine eigen bijdrage nodig is, worden bekendgemaakt via een flyer.

Paul
Story title

Ervaringsverhalen

Paul over herstel, op jezelf en begeleiding thuis

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws

Kerstmarkt op Htien: woensdag 13 december
Kerstmarkt op Htien: woensdag 13 december
Praatplaat eenzaamheid
Praatplaat eenzaamheid
2 minuten