RIBW Htien is een beschutte locatie waar mensen samen komen om te werken aan persoonlijke doelen. Er vinden allerlei activiteiten plaats. Zo kun je schilderen, tekenen, creatief bezig zijn, fotograferen, muziek maken en luisteren, bewegen in de sportruimte, werken in de logistiek, het winkeltje of horeca. We sporten vanuit Htien ook samen buiten de deur, zoals hardlopen, wandelen en zwemmen. Ook zijn er activiteiten speciaal voor jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar (Ten Kate) zie www.dactenkate.nl. 

De locatie biedt daarnaast voldoende (vergader)ruimtes waar andere teams van de RIBW gebruik van kunnen maken, zoals team Herstel.

Elke ochtend is er een gezamenlijk koffiemoment en er is een mogelijkheid om te lunchen in de ontmoetingsruimte.

Door het gehele gebouw vind je producten van deelnemers van de verschillende projecten van de RIBW.

In 2020 gaf Htien een nieuw onderkomen aan DAC Phoenix, DAC Ten Kate, de FotoStudio, Art-tics, Twinkeltje, Team Herstel, Daadwerk en RIBW Draadkracht.

Openingstijden & programma

Op het cliëntenplein vind je het actuele programma van Htien. Om je aan te melden voor één of meerdere van de activiteiten bel je met 06 55 36 68 98.

Catering

Bij Htien catering ga je aan de slag in de keuken. In een beschermde werkomgeving waarin je op je eigen niveau meedraait. Je hoeft geen culinair wonder te zijn. Wel is het belangrijk dat je in een team wilt werken en interesse hebt in koken.

Toegankelijkheid

Wij zijn niet rolstoeltoegankelijk, maar wel met het OV bereikbaar. Ook is er een lift aanwezig voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Kosten

Valt de dagbesteding binnen je beschikking/indicatie dan betaal je een eigen bijdrage. Dit is bij beschermd wonen inkomensafhankelijk. Neem je alleen dagbesteding af of samen met ambulante begeleiding vanuit de Wmo? Dan wordt hiervoor een abonnementstarief berekend door de gemeente. Deze betaal je aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).
Voor warme maaltijden betalen jongeren 3 euro en volwassenen 4 euro. De lunch tussen de middag is altijd gratis (soep, een boterham en een stuk fruit). Wil je liever een luxere lunch, zoals een tosti of een broodje brie? Dan kun je deze bestellen bij de bar.

Susan
Story title

Ervaringsverhalen

Susan over steeds meer op eigen benen staan

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.