Herstellen leer je niet uit een boek. Er is een actieve opstelling voor nodig. Door vragen te stellen, te praten over jouw herstel en activiteiten te ondernemen die jouw (en andermans) herstel ondersteunen, ontdek je wat jouw herstel inhoudt en wat jij nodig hebt om optimaal aan je herstel te werken. De inloop van Huiskamer de Dommer, ook wel de Vrije Ruimte genoemd, biedt hiervoor ruimte.

Voor wie is de inloop bedoeld?

Iedereen die vragen heeft over herstel, bezig is of wil zijn met zijn eigen herstel of iets in het herstel van anderen wil betekenen (peer support), is welkom. De inloop is dus meer dan alleen een inloop. Het geeft de Vrije ruimte voor herstel.

Wat kun je er doen?

De Vrije ruimte voor herstel biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte om over je herstel te praten. Samen met anderen kun je onderzoeken wat je kunt doen om je wensen en dromen vorm te geven en zo de regie over je leven te hernemen.

Openingstijden

De Vrije ruimte voor herstel is op de Dommer van Poldersveldtweg 73 op donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdagavond organiseren we samen vanaf 16.00 uur een maaltijd. Het samen organiseren hiervan gaan we bijna weer gaan oppakken.

We doen dit op basis van peer-support en in gezamenlijkheid. 

Lieke
Story title

Ervaringsverhalen

Lieke vertelt over haar financiën en boodschappenbriefjes

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Nieuws